Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kätevät taatelipiparit

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tee valmiista kauramurotaikinasta helppoja taaatelipipareita. Mikäli taatelia jää, niitä voi käyttää myös torttutaikinan täytteeseen.

noin 20 kpl

  • 1 pkt kauramurotaikinaa (400 g)
  • 200 g pehmeitä taateleita (1 pss)

Valmistusohje

Sulata taikina. Hienonna taatelit ja sekoita taatelirouhe kauramurotaikinaan. Leivo taikinasta kaksi pellin pituista (n. 20 cm) paksua tanko ja aseta tangot leivinpaperin päälle uunipellille. Paina tangot mataliksi pötköiksi. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 10 min kauniin värisiksi. Leikkaa kuumina vinoiksi viipaleiksi, yhdestä pötköstä tulee noin 10 viipaletta (viipaleiden leveydestä riippuen).

Taateli pitää pikkuleivät mehevinä eli nämä voi leipoa hyvin tarjoilua aiemmin. Halutessaan pikkuleivät voi koristella ohuin sokerivesikuorrutusnauhoin.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Lisää aiheesta:

Ruistikut parmesaanilla ja valkosipulillaPikkujoulujen kinkku-tomaattihyrrätMustikka-viipalepikkuleivätPipari-sinihomejuustogrissinitMyllytontun piparipullaJoulun piparipullat
PiparkakutJouluPikkujoulutMyllyn ParasLeivontaMakeat leivonnaisetJälkiruoat

Tuoreimmat aiheesta

Piparkakut
  • 10.11.202408:00
    Jäätelö

    Piparijäätelö

  • 22.12.202009:31
    Hellapoliisi

    Piparminttupiparkakut

  • 15.11.202008:00
    Pikkujoulu

    Piparisnickers – Tiinan helppo herkku sopii myyjäisiin ja syötäväksi lahjaksi

  • 23.11.201908:00
    Pikkujoulut

    Piparipalat – maailman helpoin jälkiruoka jouluksi valmiista piparitaikinasta

  • 09.12.201909:00
    Joulu

    Piparkakku-kranssi