Kasvispyttipannu
Halutessasi voit jättää munan pois ohjeesta. Kun ainekset leikataan todella pieniksi paloiksi, ne kypsyvät hetkessä ja maistuvat herkullisilta.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
4 annosta
- 6-8 perunaa
- 2 porkkanaa
- 1 lanttu
- 1 palsternakka
- 1 sipuli
- soijaa
- suolaa ja pippuria
- voita paistamiseen
- 4 munaa
Valmistusohje
1. Kuori ja kuutioi perunat ja muut juurekset. Kuori ja hienonna sipuli.
2. Paista perunakuutiot puolikypsiksi pienessä määrässä öljyä. Lisää muut juurekset ja sipuli ja mausta soijatilkalla, suolalla ja pippurilla.
3. Paista munat ja tarjoa pyttipannun kanssa. Lisukkeena maistuvat myös säilykepunajuuret.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan