Hyppää pääsisältöön
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kassleria hyytelössä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kuudelle

  • 800 g luutonta, kypsää kassleria
  • 150 g levitettävää maksapasteijaa
  • 3 rkl persiljaa, hienonnettuna
  • halutessasi, hieman sherryä
  • parsaa
  • kurkkua
  • tomaattia

Hyytelö

  • 5 dl vaaleaa lientä
  • 5 liivatelehteä
  • halutessasi, 5 cl sherryä

Valmistusohje

1. Laita liivatteet kylmään veteen 5 minuutiksi. Poimi ne vedestä ja sulata kuumaan liemeen. Laita jäähtymään. Lisää halutessasi sherry.

2. Sekoita pasteija pehmeäksi, mausta halutessasi sherryllä ja sekoita persiljan kanssa.

3. Viipaloi kassler ohuesti. Levitä puolelle viipaleista pasteijaa ja laita toiset viipaleet päälle.

4. Laita viipaleparit vadille, ympärille vihanneksia. Laita loput pasteijasta nokareina päälle.

5. Lusikoi koko vadille hyytelöä kun se on alkanut hyytyä, laita jääkaappiin hyytymään täysin.

Klassista ravintola- ja juhlaruokaa, jonka oikea nimi on Kylmää, keitettyä kassleria hyytelössä. Perinteisesti se tarjoillaan maksanpasteijanokareen kera, joka on maustettu sherryllä tai portviinillä.

Lisää aiheesta:

Hummeria hyytelössä mätikastikkeen keraKeitettyä siikaa hyytelössäKassler FlorentineHärkäkääryleet korvasienikastikkeellaSilakka-aladobiKuorrutetut fileemedaljongit
KasslerPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Kassler
  • 10.09.202114:55
    Porsaanlihapata

    Farangin karamellipossu eli rapeaa possua, palmusokerikaramellia ja riisiviinietikkaa

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Anjovis- ja yrttimarinoitu kassler

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kassleria chutneyn ja lohkoperunoiden kera

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kassleria ja purjokermaa

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Leivitettyä kassleria tomaattikastikkeessa