Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kasakkakeitto ja toast skagen

Julkaistu 18.02.2013 00:00

14.1.

Kasakkakeitto

  • 1 kiinankaali
  • 1 keltasipuli
  • 100 g possunkylkeä tai pekonia
  • 5 dl kanalientä
  • 100 g smetanaa
  • suolaa
  • lehtipersiljaa
  • mustapippuria
  • sitruunaa

Toast skagen

  • 100 g käsin kuorittuja katkarapuja
  • 1 dl majoneesia
  • 1 kananmuna
  • 2 siivua vaaleata leipää
  • 1 punasipuli
  • tilliä
  • sitruunaa
  • voita,
  • valkoviinietikkaa
  • mustapippuria, suolaa, sokeria
  • sinappia
  • minisalaatteja (esim. krassia, herneenversoja)
  • mätiä

Valmistusohje

Kasakkakeitto:

Leikkaa liha tai pekoni pieniksi paloiksi. Laita kattilaan ja kuullota vähän aikaan. Kuori sipulit ja pilko pieniksi. Lisää pekonin joukkoon.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja sitruunamehulla.

Lisää kanaliemi ja anna hautua, kunnes lientä on 2/3 osaa jäljellä.

Leikkaa kiinankaali hienoksi ja lisää edelliseen. Hienonna persilja ja lisää keiton joukkoon. Lisää viimeisenä smetana.

Toast Skagen:

Sekoita majoneesin joukkoon mausteet ja katkaravut. Tarkista maku.

Keitä kananmunaa seitsemän minuuttia ja jäähdytä. Kuori kananmuna ja hienonna.

Paista vaaleat leipäviipaleet voissa kauniin ruskeaksi.

Kuori punasipuli ja leikkaa siitä ohuita lastuja. Mausta suolalla, sokerilla sekä valkoviinietikalla.

Tarjoile annos salaatin kera.

Lisää aiheesta:

Kala-äyriäispastaSauce Vierge ja haukipullatUunissa kypsennetty puna-ahven ja viipaleperunatThiebou Diene, kalaa kasvisriisipedilläKalakeitto leipäkuutioiden ja salsan keraVihreää soppaa ja lisukkeita
LihakeittoToastMakujaVideoreseptitPääruoatKeitot

Tuoreimmat aiheesta

Lihakeitto
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Pustan pojan gulassikeitto

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Taikinakannella peitetty lihaliemi-kasvisruukku

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Lihaliemen keitto-ohjeet

  • 18.02.201300:00
    Keitot

    Mintun makuinen lammaskeitto

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Liha-vihanneskeitto