Karviaismarja-bellini

Ainekset

  • kuohuviiniä
  • 2 dl karviaismarjoja

2 tl sokerilientä/lasi

  • 2 dl sokeria
  • 1 ½ dl vettä

Valmistusohje

Kiehauta sokeri ja vesi. Säilyy suljetussa pullossa pitkään. Sekoita sokeriliemi ja karviaismarjat tehosekoittimessa. Lusikoi karviaismarjapyreetä shamppanjalaseihin 2 rkl / lasi ja kaada päälle kylmä kuohuviini.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.