Karppaajan suklaakonvehdit
Julkaistu
20.12.2012. Kokeile Antti Heikkilän karppaajille sopivaa suklaareseptiä!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- 50 g neitsytkookosöljyä
- 2 dl kaakaojauhetta
- hieman steviaa
- 1 vaniljatangon (Bourbon) sisus
- konvehtivuokia
- koristeeksi marjoja, pähkinöitä tai paahdettuja mantelilastuja
Valmistusohje
Sulata kookosöljy vesihauteessa. Lisää vaniljatangon sisus, stevia ja kaakaojauhe koko ajan sekoittaen. Täytä konvehtivuoat suklaalla, koristele ja vie vuoat viileään, jotta suklaa jähmettyy.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa