Karppaajan suklaakonvehdit

20.12.2012. Kokeile Antti Heikkilän karppaajille sopivaa suklaareseptiä!

Ainekset

  • 50 g neitsytkookosöljyä
  • 2 dl kaakaojauhetta
  • hieman steviaa
  • 1 vaniljatangon (Bourbon) sisus
  • konvehtivuokia
  • koristeeksi marjoja, pähkinöitä tai paahdettuja mantelilastuja

Valmistusohje

Sulata kookosöljy vesihauteessa. Lisää vaniljatangon sisus, stevia ja kaakaojauhe koko ajan sekoittaen. Täytä konvehtivuoat suklaalla, koristele ja vie vuoat viileään, jotta suklaa jähmettyy.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja