Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit ja mausteet öljyssä pannulla pehmeiksi. Laita seos kulhoon ja anna hieman jäähtyä. Lisää jauheliha sekä suola, pippuri ja yrtit. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit ja mausteet öljyssä pannulla pehmeiksi. Laita seos kulhoon ja anna hieman jäähtyä. Lisää jauheliha sekä suola, pippuri ja yrtit. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
Karitsanlihapullapata oluella on osa Pienpanimoliiton puheenjohtajan Jyri Ojaluoman olut ruoanlaitossa -pääsiäismenuta, joka esiteltiin Huomenta Suomessa huhtikuussa 2025.
Pyörittele mureketaikinasta pieniä lihapullia ja kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia tai paista öljyssä pannulla käännellen.
Valmista kastike. Kuumenna kattilassa tilkka öljyä ja lisää joukkoon hienonnettu punasipuli ja murskattu valkosipulinkynsi. Kuullota muutama minuutti. Pilko ja lisää joukkoon kirsikkatomaatit. Lisää desi vettä, olut, tomaattisose ja mausteet kattilaan. Anna kastikkeen kiehua 10–15 minuuttia.
Painele tomaatteja haarukalla hieman murskaksi ja nostele kastikkeen joukkoon lihapullat. Anna vielä muhia 10-15 min miedolla lämmöllä. Ripottele annoksen päälle murskattua cashew-pähkinää, fetajuustoa ja hienonnettua korianteria.