Karitsa-vuohenjuustopihvit
Karitsa-vuohenjuustopihvit sopivat mainiosti pääsiäisen aikaan. Testaa itse tätä Hellapoliisin reseptiä!
Karitsa-vuohenjuustopihvit, 10 kpl
- 1 dl korppujauhoja
- 2 dl vettä tai kermaa
- ½ nippu kevätsipulia
- 500 g karitsan jauhelihaa
- 1 muna
- ½ tl suolaa
- ¼ tl timjamia
- mustapippuria myllystä
Pinnalle
- 200 g vuohenjuustoa
- 10 aurinkokuivattua tomaattia
Valmistusohje
Mittaa kulhoon korppujauhot ja vesi tai kerma. Anna turvota noin kymmenen minuuttia.
Hienonna joukkoon kevätsipuli ja lisää karitsan jauheliha, muna, suola, timjami ja mustapippuria. Sekoita ainekset tasaiseksi massaksi. Muotoile pieniksi pihveiksi leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Viipaloi jokaisen pihvin pinnalle vuohenjuustoa.
Laita juuston alle tai päälle aurinkokuivattu tomaatti.
Kypsennä 200-asteisessa uunissa parikymmentä minuuttia, kunnes pihvit ovat kypsiä.
Tarjoa seuraksi kasviksia ja riisiä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Harri Syrjäsen vodkapasta