Karitsa-vuohenjuustopihvit

Karitsa-vuohenjuustopihvit sopivat mainiosti pääsiäisen aikaan. Testaa itse tätä Hellapoliisin reseptiä!

Karitsa-vuohenjuustopihvit, 10 kpl

  • 1 dl korppujauhoja
  • 2 dl vettä tai kermaa
  • ½ nippu kevätsipulia
  • 500 g karitsan jauhelihaa
  • 1 muna
  • ½ tl suolaa
  • ¼ tl timjamia
  • mustapippuria myllystä

Pinnalle

  • 200 g vuohenjuustoa
  • 10 aurinkokuivattua tomaattia

Valmistusohje

Mittaa kulhoon korppujauhot ja vesi tai kerma. Anna turvota noin kymmenen minuuttia.

Hienonna joukkoon kevätsipuli ja lisää karitsan jauheliha, muna, suola, timjami ja mustapippuria. Sekoita ainekset tasaiseksi massaksi. Muotoile pieniksi pihveiksi leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.

Viipaloi jokaisen pihvin pinnalle vuohenjuustoa.

Laita juuston alle tai päälle aurinkokuivattu tomaatti.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa parikymmentä minuuttia, kunnes pihvit ovat kypsiä.

Tarjoa seuraksi kasviksia ja riisiä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.