Karamellisoituja juureksia

Ainekset

  • selleriä, porkkanaa, palsternakkaa ja sipulia
  • hunajaa
  • voita
  • lampaanpaistia
  • mustapippuria
  • suolaa
  • yrttejä (esim. rosmariinia ja timjamia)
  • vettä

Valmistusohje

Paista juurekset pannulla voin ja hunajan kera. Lisää joukkoon hiukan vettä. Mausta mustapippurilla, suolalla ja yrteillä maun mukaan. Tarjoile maukkaan lampaanpaistin kera. Koristele annos esimerkiksi rosmariinilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!