Karamellisoituja juureksia
Julkaistu
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- selleriä, porkkanaa, palsternakkaa ja sipulia
- hunajaa
- voita
- lampaanpaistia
- mustapippuria
- suolaa
- yrttejä (esim. rosmariinia ja timjamia)
- vettä
Valmistusohje
Paista juurekset pannulla voin ja hunajan kera. Lisää joukkoon hiukan vettä. Mausta mustapippurilla, suolalla ja yrteillä maun mukaan. Tarjoile maukkaan lampaanpaistin kera. Koristele annos esimerkiksi rosmariinilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Mokkapalat
-
Anun mokkakakku
-
Jäädytetty Nutella-juustokakku
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Mokkapalat – Nannan täydellinen ohje, jolla saat uskomattoman mehevän lopputuloksen
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti