Kappelileipä
Julkaistu
Kappelileipä on nopea ja helppo valmistaa, mutta vie varmasti nälän mennessään.
Ainekset
- 4 viipaletta paahtoleipää
- 400 g pala palvikinkkua
- öljyä
- 4 kananmunaa
- 2 tomaattia
- lehtisalaattia
- persiljaa
Valmistusohje
Revi salaattia valmiiksi lautaselle ja aseta viereen "tomaattitorni".
Leikkaa kinkku paksuiksi viipaleiksi ja paista ne pannulla. Aseta paahdettu leipäviipale lautaselle salaatin viereen ja kinkku sen päälle.
Paista kananmuna päällimmäiseksi niin, että keltuainen ei ole ihan kypsä.
Koristele annos klassisesti persiljalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan