Kanelitangot
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5672824/landscape16_9/515/290/5b56a64a74118c58592c03945c84e4f8/oN/897381-2861.jpg)
Julkaistu
Nämä ovat helppoja ja maukkaita pikkuleipiä, joita on hauska leipoa lasten kanssa.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
n. 50 kpl
- 200 g voita
- 1 ¼ dl kidesokeria
- 1 munankeltuainen
- 5 dl vehnäjauhoja
- 1 munanvalkuainen
- kanelia ja sokeria
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Sekoita voi ja sokeri ilmavaksi. Lisää keltuainen ja viimeiseksi niin paljon jauhoja, että saat notkean taikinan.
2. Pyörittele sormenpaksuisia pitkoja taikinasta, leikkaa ne 5-6 cm pituisiksi paloiksi, penslaa ne munanvalkuaisella ja kasta kaneli-sokeriseokseen.
3. Laita pikkuleivät leivinpaperille pellille ja paista uunin keskitasolla 8-10 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka