Kanelitangot

Nämä ovat helppoja ja maukkaita pikkuleipiä, joita on hauska leipoa lasten kanssa.

n. 50 kpl

  • 200 g voita
  • 1 ¼ dl kidesokeria
  • 1 munankeltuainen
  • 5 dl vehnäjauhoja
  • 1 munanvalkuainen
  • kanelia ja sokeria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Sekoita voi ja sokeri ilmavaksi. Lisää keltuainen ja viimeiseksi niin paljon jauhoja, että saat notkean taikinan.

2. Pyörittele sormenpaksuisia pitkoja taikinasta, leikkaa ne 5-6 cm pituisiksi paloiksi, penslaa ne munanvalkuaisella ja kasta kaneli-sokeriseokseen.

3. Laita pikkuleivät leivinpaperille pellille ja paista uunin keskitasolla 8-10 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat