Kanelitangot
Nämä ovat helppoja ja maukkaita pikkuleipiä, joita on hauska leipoa lasten kanssa.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
n. 50 kpl
- 200 g voita
- 1 ¼ dl kidesokeria
- 1 munankeltuainen
- 5 dl vehnäjauhoja
- 1 munanvalkuainen
- kanelia ja sokeria
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Sekoita voi ja sokeri ilmavaksi. Lisää keltuainen ja viimeiseksi niin paljon jauhoja, että saat notkean taikinan.
2. Pyörittele sormenpaksuisia pitkoja taikinasta, leikkaa ne 5-6 cm pituisiksi paloiksi, penslaa ne munanvalkuaisella ja kasta kaneli-sokeriseokseen.
3. Laita pikkuleivät leivinpaperille pellille ja paista uunin keskitasolla 8-10 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan