Kanelitangot

Nämä ovat helppoja ja maukkaita pikkuleipiä, joita on hauska leipoa lasten kanssa.

n. 50 kpl

  • 200 g voita
  • 1 ¼ dl kidesokeria
  • 1 munankeltuainen
  • 5 dl vehnäjauhoja
  • 1 munanvalkuainen
  • kanelia ja sokeria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Sekoita voi ja sokeri ilmavaksi. Lisää keltuainen ja viimeiseksi niin paljon jauhoja, että saat notkean taikinan.

2. Pyörittele sormenpaksuisia pitkoja taikinasta, leikkaa ne 5-6 cm pituisiksi paloiksi, penslaa ne munanvalkuaisella ja kasta kaneli-sokeriseokseen.

3. Laita pikkuleivät leivinpaperille pellille ja paista uunin keskitasolla 8-10 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja