Kanelitangot

Nämä ovat helppoja ja maukkaita pikkuleipiä, joita on hauska leipoa lasten kanssa.

n. 50 kpl

  • 200 g voita
  • 1 ¼ dl kidesokeria
  • 1 munankeltuainen
  • 5 dl vehnäjauhoja
  • 1 munanvalkuainen
  • kanelia ja sokeria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Sekoita voi ja sokeri ilmavaksi. Lisää keltuainen ja viimeiseksi niin paljon jauhoja, että saat notkean taikinan.

2. Pyörittele sormenpaksuisia pitkoja taikinasta, leikkaa ne 5-6 cm pituisiksi paloiksi, penslaa ne munanvalkuaisella ja kasta kaneli-sokeriseokseen.

3. Laita pikkuleivät leivinpaperille pellille ja paista uunin keskitasolla 8-10 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.