Kanawrapit avokadon ja tomaattisalsan kera
Ei paljon tarvita, että oppii käärimään kaikki-yhdessä-kääröjä lounaaksi, evääksi, piknikille. Ne on helppo kääräistä voipaperiin ja wrappi mahtuu vaikka taskuun.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Neljälle
- 4 maissitortillaa
- 1 kylmä grillattu broileri
- ½ punasipulia
- 2 avokadoa
- 4 rkl maissinjyviä
- 2 rkl tuoretta korianterisilppua
- 1 dl meksikolaista tomaattisalsaa (purkista)
Tarjoiluun
- 4 rkl kermaviiliä tai ranskankermaa
Valmistusohje
1. Irrota lihat broilerista ja leikkaa ne pienemmiksi paloiksi. Kuori ja viipaloi sipuli ja avokadot.
2. Levitä tortillat työlaudalle. Jaa sipuli, avokado ja maissi jokaisen levyn keskelle, lisää kanapaloja ja sirottele korianteria. Päätä tomaattisalsalla.
3. Taita käärölle pohja ja taivuta reunat keskelle, niin että muodostuu tiiviisti sulkeutuva wrap. Tarjoilun yhteydessä tipauta nokare kermaviiliä wrapin avoimeen päähän.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti