Kanasalaattivoileipä
Julkaistu
Tämä voileipä on täydellinen valmistaa, kun päivälliseltä on jäänyt yli kanaa. Muuten voit myös käyttää valmista salaattikanaa, jota voit löytää pakastealtaasta.
1 voileipään
- 1 voisarvi
- 1 salaatinlehti
- 1 punainen paprikarengas
Kanatäyte
- 50 g paistettua, kuutioitua kanaa
- 1 rkl majoneesia
- 1 rkl kermaviiliä
- hieman kevät- tai ruohosipulia
- ½ tl dijonsinappia
- ½ tl hienonnettua tilliä
- hieman suolaa
Valmistusohje
1. Sekoita majoneesi, kermaviili, suola, sinappi ja tilli. Lisää kana ja sipuli.
2. Halkaise voisarvi. Aseta salaatinlehti pohjapalalle, lisää paprikarengas ja levitä päälle kanaseos.
3. Laita voisarven päällimmäinen osa päälle ja paina se kevyesti paikalleen. Tarjoile.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Pika bébét
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan