Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kanaquesadillat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

4:lle hengelle

  • 1/2 kaupan grillattu broileri (osta kokonainen ja käytä puolet johonkin muuhun)
  • 1 rkl jalopenoja
  • 1/2 sipuli silputtuna pieneksi
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 3 tomaattia
  • 1 prk crème fraichea
  • 1 puntti tuoretta minttua
  • juustokuminaa
  • mustapippuria
  • suolaa
  • 8 kpl vehnätortilloita
  • 250 g mozzarellaraastetta
  • 1 rasia kotijuustoa
  • mustapippuria

Koristeluun

  • tuoretta korianteria
  • kokonaisia jalopenoja
  • salsaa

Valmistusohje

Perkaa broilerista lihat isoon kulhoon. Käytä apuna kertakäyttöisiä muovihanskoja, tämä on sottaista puuhaa. Revi isommat palat kuten rintafilee pienemmäksi.

Silppua tämän jälkeen jalopenot, sipuli ja valkosipulit. Kuumenna tilkka öljyä paistinpannulla ja kuullota siinä sipulit ja jalopenot. Kun ne ovat pehmenneet, lisää pannulle broileri, silputtu minttu ja karkeasti pienityt tomaatit. Alenna lämpöä. Hauduta hetki, jotta tomaatit pehmenevät. Lisää crème fraiche, sekoita ja mausta juustokuminalla, suolalla ja pippurilla. Nosta pois liedeltä.

Levitä neljä tortillaa leivinpapereiden päälle. Lusikoi näiden päälle broileriseosta ja levitä koko tortillalle. Ripottele päälle mozzarellajuustoa ja kanneksi toinen tortilla. Paista uunissa 200 asteessa, kunnes juusto on sulanut ja päällimmäinen tortilla rapeutunut. Nosta pois uunista, leikkaa pizzaleikkurilla kuuteen osaan ja murenna kotijuustoa päälle ja koristele mustapippurilla ja korianterilla. Tarjoile salsan kanssa.

Lisää aiheesta:

Tortillataskut eli tortillawrapitKolmen juuston pannulasagneBroileri-pot-au-feu krutonkien keraPollo Don CorleoneConchiglioni alle lammas & ricottaJuustocurry herneiden kera
QuesadillatPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Quesadillat
  • 27.03.201909:00
    Makujen aamu

    Makujen aamu: Quesadillat maissisalaatilla ja avokado-jogurttikastikkeella

  • 18.02.201300:00
    Juhlat

    Quesadillasalaatti

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Ricottatäytteiset quesadillat

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Quesadillat grillissä

  • 18.02.201300:00
    Välipalat

    Quesadilloja, mozzarellaa ja herkkusieniä