Kananpoikaa nuudelien kanssa

Pikaisesti joutuva arkiruoka, jonka saa tuntumaan kuitenkin juhlavalta eksoottisella maustamisella.

Neljälle

  • 4 broilerinfileetä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 dl kanalientä
  • 2 dl kermaa
  • 1 tl juustokuminaa
  • 1 tl hienonnettua korianteria
  • 2 rkl tuoretta inkivääriraastetta
  • 300 g munanuudeleita
  • 2 tl kurkumaa
  • 300 g pakaste-wokkivihanneksia
  • 2 rkl tuoretta korianteria

Valmistusohje

1. Kiehauta nuudelien vesi, lisää kurkuma ja keitä sitten nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Suikaloi broilerinfileet. Kuori valkosipulinkynsi. Laita lihasuikaleet kattilaan ja kaada päälle kanaliemi ja kerma. Kuumenna kiehuvaksi ja mausta juustokuminalla, korianterilla ja inkivääriraasteella. Lisää wokkivihannekset. Keitä hiljaa 8 minuuttia.

3. Jaa broileri-vihannessekoitusta neljään lämpimään annoskulhoon, nosta nuudelit päälle ja koristele tuoreella korianterilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!