Kananpoikaa nuudelien kanssa
Pikaisesti joutuva arkiruoka, jonka saa tuntumaan kuitenkin juhlavalta eksoottisella maustamisella.
Neljälle
- 4 broilerinfileetä
- 1 valkosipulinkynsi
- 2 dl kanalientä
- 2 dl kermaa
- 1 tl juustokuminaa
- 1 tl hienonnettua korianteria
- 2 rkl tuoretta inkivääriraastetta
- 300 g munanuudeleita
- 2 tl kurkumaa
- 300 g pakaste-wokkivihanneksia
- 2 rkl tuoretta korianteria
Valmistusohje
1. Kiehauta nuudelien vesi, lisää kurkuma ja keitä sitten nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Suikaloi broilerinfileet. Kuori valkosipulinkynsi. Laita lihasuikaleet kattilaan ja kaada päälle kanaliemi ja kerma. Kuumenna kiehuvaksi ja mausta juustokuminalla, korianterilla ja inkivääriraasteella. Lisää wokkivihannekset. Keitä hiljaa 8 minuuttia.
3. Jaa broileri-vihannessekoitusta neljään lämpimään annoskulhoon, nosta nuudelit päälle ja koristele tuoreella korianterilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka