Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kananpoikaa Bonne Femme

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Neljälle-kuudelle

  • 1,2 kg broilerinpaloja
  • suolaa ja mustapippuria
  • 200 g savukylkeä kuutioina
  • 10 salottisipulia
  • 125 g vihreitä pakasteherneitä
  • 1 pieni purkki hillosipulia
  • 100 g pieniä herkkusieniä

Kastike

  • 2 dl kuivaa valkoviiniä
  • 2 rkl voita
  • 2 rkl vehnäjauhoa
  • 3 dl kanalientä
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Mausta ja ruskista broilerinpalat ja siirrä ne pataan. Kuutioi savustettu siankylki ja kuori sipulit. Ruskista savukylki ja sipulit voissa pannussa ja siirrä nekin pataan.

2. Kaada viini paistinpannuun, keitä kokoon. Kuullota vehnäjauhoa voissa kasarissa, siivilöi joukkoon paistoliemi viineineen paistinpannusta. Lisää kanaliemi, keitä hieman kokoon ja kaada pataan.

3. Anna padan porista hiljaa kannen alla noin 40 minuuttia. Kääntele joukkoon herneet, hillosipulit ja sienet, kun pata on melkein valmis.

Perinteinen ranskalainen Hyvän Naisen kana tehdään meillä tietysti broilerista. Ruoan voi valmistaa hyvin etukäteen ja lämmittää sitten tarjoiluun, maku vain paranee!

Lisää aiheesta:

Kukkoa viinissäCoq au vin keitetyllä riisilläTomaattinen kalkkunaviillokkiKananpoika valkoviinikastikkeessaPossunfileetä ja pikkusipuleita padassaAvokadokananpoika
KananpoikaLiharuokaPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kananpoika
  • 14.09.202412:00
    Pasta

    Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan ratatouillepasta ja tapenade-kevätkananpoikaa

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Keitettyä kananpoikaa juurespyreen kera

  • 18.02.201300:00
    Laktoositon

    Kananpoika-gyros

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Tulinen chili-sitruunakananpoika

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Kananpoikaa Bonne Femme