Kananmunia eri täytteillä
Täytetyt munanpuolikkaat ovat aina suurmenestys. Leikkaa pohjasta pieni viipale niin ne pysyvät paremmin paikoillaan vadilla.
Kolmelle-neljälle
- 6 kovaksi keitettyä kananmunaa
- 1 prk punaista ja mustaa mätiä tai mädinkorviketta
- 1 kevätsipuli
- 2 munankeltuaista
- 150 g pekonia
- 1 rasia vihanneskrassia
- 1 punasipuli
- 1 prk sardelleja
- 1 prk kapriksia
- 1 prk oliiveja
Valmistusohje
1. Halkaise kovaksi keitetyt kananmunat.
2. Täyte 1: Punaista ja mustaa mätiä, hienonnettua kevätsipulia.
3. Täyte 2: Muussattua munankeltuaista, hienonnettua, rapeaksi paistettua pekonia sekä vihanneskrassia.
4. Täyte 3: Muussattua munankeltuaista, mätiä, punasipulia.
5. Täyte 4: Sardelleja, kapriksia, musta oliivi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan