Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kananmunattomat vohvelit hillolla

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton

Neljälle

  • 75 g voita + voita paistamiseen
  • 2 dl jääkylmää vichyvettä
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 3 dl kermavaahtoa

Tarjoiluun

  • sokeria
  • kermavaahtoa
  • marjahilloa

Valmistusohje

1. Sulata voi ja anna sen jäähtyä. Vatkaa vichyvesi ja jauhot, lisää voisula. Vaahdota kerma ja kääntele se kevyesti taikinaan.

2. Kuumenna vohvelirauta, lisää hieman voita ja paista vohvelit. Laita valmiit vohvelit ritilälle jotta ne pysyvät rapeina, kasaa ne päällekkäin vasta tarjoilussa.

3. Tarjoile sokerin, kermavaahdon ja hyvän hillon, esimerkiksi lakka- tai vadelmahillon, kera.

Lisää aiheesta:

Laktoosittomat ja kananmunattomat vohvelitKevyet vohvelitRapeat vohvelitKermaiset puolukkatuutitVohvelit kerman ja hillon keraVohvelit hillon ja kermavaahdon kera
Makeat vohvelitKananmunatonJälkiruoatHedelmät ja marjat

Jotta vohveleista tulee kestävän rapeita, taikinaan ei saa käyttää kananmunia! Paista vohvelit vohveliraudassa ja nauti ne vastapaistettuina kermavaahdon ja hillon kera. Valitsimme tähän reseptiin kyytipojaksi lakkahillon. Vohvelipäivää vietetään 25. maaliskuuta.

Tuoreimmat aiheesta

Makeat vohvelit
  • 30.06.202110:14
    Nopeat ja helpot

    Vohvelitaikina ja herkkuvohvelit: Katin ohjeella teet helpot vohvelit täytteineen

  • 16.01.201811:33
    Samassa liemessä

    Vissyvohvelit

  • 23.05.201714:58
    Makujen aamu

    Porkkanakakkuvohvelit ja kookoskermavaahtoa

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kananmunattomat vohvelit hillolla

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Laktoosittomat ja kananmunattomat vohvelit