Kanakastike pastalle
Julkaistu
Kanan reisifilee on mukava ainesosa – siinä on enemmän makua kuin rintafileessä, mutta hinta on edullisempi. Kokeile tätä nopeasti valmistuvaa pastakastiketta.
Neljälle
- 400 g kanan reisifileetä
- ½ tl suolaa
- 1 maustemitta chiliä
- 2 rkl voita tai öljyä paistamiseen
- 2 dl yrteillä maustettua ranskankermaa
- 3 rkl hienonnettuja oliiveja
- 4 annosta pastaa
Valmistusohje
1. Suikaloi kananliha. Mausta suolalla ja chilillä. Paista kypsäksi.
2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta lävikössä.
3. Lämmitä yrttiranskankerma kattilassa. Lisää valmiit kanasuikaleet ja oliivit. Tarjoile vastakeitetyn pastan kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan