Kanafileet vihanneswokin kera
Kanafileet sopivat hyvin yhteen wokattujen vihannesten kera. Tuorepastan kanssa tämä on nopeasti valmistuva ruokalaji. Jos haluat hieman huijata, käytä valmista vihannes- tai wokkisekoitusta.
- Ruokavalio: Kevyt
Neljälle
- 4 kanafileetä
- 4 annosta tuorepastaa
- 100 g sokeriherneitä
- 100 g keräkaalia
- 50 g porkkanaa
- 50 g punaista paprikaa
- 100 g parsakaalia
- sweet chili- tai muuta hyvää kastiketta
- voita tai öljyä paistamiseen
Valmistusohje
1. Puhdista ja paloittele vihannekset pienemmiksi paloiksi.
2. Nuiji kanafileet oikein litteiksi. Mausta ne ja paista voissa tai öljyssä 4-6 minuuttia. Kun leikkaat lihaan viillon, siitä tihkuvan nesteen tulee olla läpinäkyvää ja kirkasta.
3. Keitä vettä kattilassa ja keitä tuorepasta pakkauksen ohjeen mukaan.
4. Wokkaa vihannekset, tarjoile heti. Sweet chili -kastike maistuu hyvältä lisukkeena.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan