Kanafileet sinihomejuustokastikkeessa tagliatellen kera
Julkaistu
Tämä on kermaista, maukasta ja arvostettua. Ruokaa, josta kaikki pitävät, ja joka sopii mainiosti kun pöydän ympärillä on sekä lapsia että aikuisia.
Neljälle
- 4 kanafileetä
- 2 dl kuohukermaa
- 2 ½ dl crème fraichea (ranskankermaa)
- 1 dl sinihomejuustoa
- vihanneksia ja tuoretta basilikaa
- tagliatellea
- voita, suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Paista kanafileet kokonaisina voissa. Kun ne ovat valmiita, nosta ne padasta ja sulata padassa sinihomejuusto.
2. Kun juusto on sulanut, lisää kerma ja ranskankerma. Mausta suolalla, pippurilla ja hienonnetulla basilikalla.
3. Tarjoile vastakeitetyn pastan ja vihannesten kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan