Kanafileet sinihomejuustokastikkeessa tagliatellen kera
Julkaistu
Tämä on kermaista, maukasta ja arvostettua. Ruokaa, josta kaikki pitävät, ja joka sopii mainiosti kun pöydän ympärillä on sekä lapsia että aikuisia.
Neljälle
- 4 kanafileetä
- 2 dl kuohukermaa
- 2 ½ dl crème fraichea (ranskankermaa)
- 1 dl sinihomejuustoa
- vihanneksia ja tuoretta basilikaa
- tagliatellea
- voita, suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Paista kanafileet kokonaisina voissa. Kun ne ovat valmiita, nosta ne padasta ja sulata padassa sinihomejuusto.
2. Kun juusto on sulanut, lisää kerma ja ranskankerma. Mausta suolalla, pippurilla ja hienonnetulla basilikalla.
3. Tarjoile vastakeitetyn pastan ja vihannesten kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Paras sienikastike: Helppo suppilovahverokastike Katin ohjeella
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Jäädytetty Nutella-juustokakku
-
Lassaka eli vähähiilihydraattinen lasagne ilman pastaa