Kanaa sieni-pähkinäpeitteellä

Mureita kanafileitä kevyen rapean peitteen alla.

Neljälle

  • 4 kanan rintafileetä
  • paprikajauhetta
  • 3 rkl voisulaa
  • 2 tl soijaa
  • 400 g herkkusieniä, hienonnettuina
  • 1 dl hasselpähkinöitä, hienonnettuina
  • 3 salottisipulia, hienonnettuina
  • 2 tl rakuunaa
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Mausta kanat suolalla, pippurilla ja paprikalla, laita uunivuokaan. Sekoita voisula ja soija, penslaa kanat seoksella. Ripottele päälle rakuunaa ja paista uunissa n. 35-40 minuuttia.

2. Paista sieniä ja sipulia nokareessa voita kunnes kaikki neste on haihtunut. Kääntele mukaan pähkinät.

3. Ota kanavuoka uunista kun liha on lähes kypsää. Levitä sieniseos kanoille ja paista kypsäksi uunissa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!