Kanaa sieni-pähkinäpeitteellä
Mureita kanafileitä kevyen rapean peitteen alla.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Neljälle
- 4 kanan rintafileetä
- paprikajauhetta
- 3 rkl voisulaa
- 2 tl soijaa
- 400 g herkkusieniä, hienonnettuina
- 1 dl hasselpähkinöitä, hienonnettuina
- 3 salottisipulia, hienonnettuina
- 2 tl rakuunaa
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Mausta kanat suolalla, pippurilla ja paprikalla, laita uunivuokaan. Sekoita voisula ja soija, penslaa kanat seoksella. Ripottele päälle rakuunaa ja paista uunissa n. 35-40 minuuttia.
2. Paista sieniä ja sipulia nokareessa voita kunnes kaikki neste on haihtunut. Kääntele mukaan pähkinät.
3. Ota kanavuoka uunista kun liha on lähes kypsää. Levitä sieniseos kanoille ja paista kypsäksi uunissa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan