Kanaa Alfredon tapaan – kermainen kanapasta Pasta Alfredo on nopea arkiruoka
Pasta Alfredo on italialais-amerikkalainen arkiruokaklassikko. Kermainen kanapasta on lohturuokaa parhaimmillaan. Testaa ja ihastu!
Ainekset
- 2 rkl oliiviöljyä
- 2 broilerin rintafileetä
- suolaa
- pippuria
- 3,5 dl täysmaitoa
- 3,5 dl kanalientä
- 2 valkosipulinkynttä
- 250 g fettuccine-pastaa
- 1 dl kuohukermaa
- 100 g parmesaanijuustoa raastettuna
Lisäksi
- Lehtipersiljaa
Valmistusohje
Pasta Alfredo valmistuu näin:
Annoksia: 4
Valmistusaika: 20 min
- Lämmitä oliiviöljy isolla, korkeareunaisella pannulla. Lisää broilerin rintafileet ja mausta suolalla ja pippurilla. Paista kypsäksi, ota sitten pois pannulta lautaselle ja jätä vetäytymään.
- Kuumenna pannulla täysmaito, kanaliemi ja hienonnettu valkosipuli. Maista tarvittaessa suolalla ja pippurilla. Lisää fettuccine-pasta ja keitä al dente -kypsyyteen.
- Sekoita joukkoon kerma ja parmesaaniraaste. Kuumenna sekoitellen hellalla, kunnes kastikkeesta tulee paksua.
- Ota pannu pois levyltä ja lisää joukkoon broilerin rintafileet paloiteltuna. Viimeistele pasta lehtipersiljalla.