Kanaa Alfredon tapaan – kermainen kanapasta Pasta Alfredo on nopea arkiruoka
Julkaistu
Pasta Alfredo on italialais-amerikkalainen arkiruokaklassikko. Kermainen kanapasta on lohturuokaa parhaimmillaan. Testaa ja ihastu!
Ainekset
- 2 rkl oliiviöljyä
- 2 broilerin rintafileetä
- suolaa
- pippuria
- 3,5 dl täysmaitoa
- 3,5 dl kanalientä
- 2 valkosipulinkynttä
- 250 g fettuccine-pastaa
- 1 dl kuohukermaa
- 100 g parmesaanijuustoa raastettuna
Lisäksi
- Lehtipersiljaa
Valmistusohje
Pasta Alfredo valmistuu näin:
Annoksia: 4
Valmistusaika: 20 min
- Lämmitä oliiviöljy isolla, korkeareunaisella pannulla. Lisää broilerin rintafileet ja mausta suolalla ja pippurilla. Paista kypsäksi, ota sitten pois pannulta lautaselle ja jätä vetäytymään.
- Kuumenna pannulla täysmaito, kanaliemi ja hienonnettu valkosipuli. Maista tarvittaessa suolalla ja pippurilla. Lisää fettuccine-pasta ja keitä al dente -kypsyyteen.
- Sekoita joukkoon kerma ja parmesaaniraaste. Kuumenna sekoitellen hellalla, kunnes kastikkeesta tulee paksua.
- Ota pannu pois levyltä ja lisää joukkoon broilerin rintafileet paloiteltuna. Viimeistele pasta lehtipersiljalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan