Kanaa Alfredon tapaan – kermainen kanapasta Pasta Alfredo on nopea arkiruoka
![Copyright: Shutterstock. Pasta Alfredo](https://im.mtvuutiset.fi/image/7595962/landscape16_9/1600/900/34579e2473d604eb380449ce1f7882c4/Kb/shutterstock-269459693.jpg)
Shutterstock
Julkaistu
Pasta Alfredo on italialais-amerikkalainen arkiruokaklassikko. Kermainen kanapasta on lohturuokaa parhaimmillaan. Testaa ja ihastu!
Ainekset
- 2 rkl oliiviöljyä
- 2 broilerin rintafileetä
- suolaa
- pippuria
- 3,5 dl täysmaitoa
- 3,5 dl kanalientä
- 2 valkosipulinkynttä
- 250 g fettuccine-pastaa
- 1 dl kuohukermaa
- 100 g parmesaanijuustoa raastettuna
Lisäksi
- Lehtipersiljaa
Valmistusohje
Pasta Alfredo valmistuu näin:
Annoksia: 4
Valmistusaika: 20 min
- Lämmitä oliiviöljy isolla, korkeareunaisella pannulla. Lisää broilerin rintafileet ja mausta suolalla ja pippurilla. Paista kypsäksi, ota sitten pois pannulta lautaselle ja jätä vetäytymään.
- Kuumenna pannulla täysmaito, kanaliemi ja hienonnettu valkosipuli. Maista tarvittaessa suolalla ja pippurilla. Lisää fettuccine-pasta ja keitä al dente -kypsyyteen.
- Sekoita joukkoon kerma ja parmesaaniraaste. Kuumenna sekoitellen hellalla, kunnes kastikkeesta tulee paksua.
- Ota pannu pois levyltä ja lisää joukkoon broilerin rintafileet paloiteltuna. Viimeistele pasta lehtipersiljalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka