Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kana-pekonisandwich ja vesimeloni-fetasalaatti

Julkaistu 13.08.2015 07:28

Kana-pekonisandwich

  • 250 g maustamattomia kanasuikaleita
  • 140 g pekonia
  • 1 pieni sipuli
  • 2 valkosipulin kynttä
  • mustapippuria
  • suolaa
  • n. 3 dl majoneesia
  • n. 2 dl juustoraastetta
  • puolikas pienestä jäävuorisalaattikerästä
  • paahtoleipää
  • voita leipien voiteluun

Vesimeloni-fetasalaatti

  • 1 pieni vesimeloni
  • 200 g fetakuutioita
  • 1-2 kevätsipulia
  • 1 lime
  • muutama mintunlehti
  • (suolaa ja pippuria)

Valmistusohje

Kana-pekonisandwich:

Leikkaa pekoni pieniksi paloiksi, silppua sipuli ja hienonna valkosipuli. Paista pekonia niin kauan, että rasva irtoaa, lisää sipulit ja kanasuikaleet. Paista, kunnes kana on kypsää. Puolita kanapalat paistamisen aikana lastan avulla. Mausta mustapippurilla ja ripauksella suolaa. Anna jäähtyä.

Sekoita yhteen ensin majoneesi ja juusto. Lisää silputtu salaatti ja kana-pekoniseos.

Paahda leivät kevyesti ja voitele ne. Lusikoi kana-pekonitäytettä leivälle, ja laita toinen siivu kanneksi. Leikkaa kolmioiksi.

Vesimeloni-fetasalaatti:

Kuutioi vesimeloni, silppua sipuli ja sekoita ne fetajuuston kanssa salaatiksi. Purista päälle limemehua ja koristele mintunlehdillä. Lisää halutessasi ripaukset suolaa ja pippuria.

Reseptit: Erika Björkskog

Lisää aiheesta:

Hellapoliisin kana-caesarsalaattiPekonilla ja herkkusienillä täytetyt avokadotUppomunaa, avokadoa ja pekonia paahtoleivälläBroileri-pot-au-feu krutonkien keraKana-kantarellipizzaItalialaiset pikkulihapullat ja tomaattikastiketta
SandwichClub sandwichPäivän reseptiHuomenta SuomiAjankohtaistaBrunssiNopeat ja helpot
Välipalat
Liharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Sandwich
  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Tummat ja vaaleat sandwichit

  • 13.08.201507:28
    Club sandwich

    Kana-pekonisandwich ja vesimeloni-fetasalaatti

  • 03.04.201407:04
    Makuja ja Elämää

    Grillattu juustoleipä päärynällä ja salvialla

  • 18.02.201300:00
    Välipalat

    Pekoni-banaani-sandwich

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Lohisandwichit