Julkaistu
Pieni, erittäin helppo yöpala.
Yhdelle
- maalahden limppua, viipaloituna ja voideltuna
- liotettua säilykesilliä
- viipaloitua purjoa
- juustoraastetta
- tomaattia
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Laita jokaiselle leipäviipaleelle viipaloitua tomaattia, 4-5 sillipalaa, purjoa ja juustoraastetta. Gratinoi uunissa kunnes voi on sulanut.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.