Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kaiserschmaren

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä pannukakku on omistettu Itävallan keisarille Frans Josefille.

  • Ruokavalio: Kasvisruoka

6 annosta

  • 2 rkl kivettömiä rusinoita
  • 4 rkl ruskeaa rommia
  • 4 keltuaista
  • 3 rkl sokeria
  • 1/4 tl suolaa
  • 5 dl maitoa
  • 1/4 tl vaniljasokeria
  • 2½ dl vehnäjauhoja
  • 5 valkuaista
  • 4 rkl voisulaa
  • tomusokeria

Valmistusohje

1. Marinoi rusinoita rommissa noin puoli tuntia. Vatkaa keltuaiset, sokeri ja suola kuohkeaksi. Lisää maito, vaniljasokeri ja vehnäjauhot ja sekoita taikina tasaiseksi. Sekoita taikinana rusinat ja rommi. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita varovasti taikina valkuaisvaahtoon kahdessa erässä, mutta vain niin kauan, että seos on juuri ja juuri tasaista.

2. Lämmitä 1 rkl voita alhaisella lämmöllä. Kaada pannulle puolet taikinasta ja paista noin 4 minuuttia. Käännä pannukakku vadin avulla, lisää pannulle rkl voita ja paista toiselta puolelta noin 4 minuuttia. Paloittele pannukakku ja siirrä palat vadille.

3. Paista toinen pannukakku samalla tavalla. Paloittele myös se ja nosta ensimmäiset palat sen päälle. Lämmitä kaikki, asettele palat lämpimälle vadille ja siivilöi päälle tomusokeria.

Lisää aiheesta:

Vanilja-sahramipullatMantelivuoat sitruunakreemilläKreikkalainen suklaakakkuBaba au RhumPienet tai isot laskiaispullatMansikkakiusaus
PannukakkuKasvisruokaJälkiruoatMakeat leivonnaiset

Tuoreimmat aiheesta

Pannukakku
  • 28.01.202212:57
    Suolainen pannukakku

    Pannukakku – paras pannukakkuohje on tässä!

  • 03.09.202108:54
    Suolainen pannukakku

    Pinaattipannari – se pinaattilettujen helpompi versio!

  • 25.10.201912:56
    Suolainen pannukakku

    Perunapannukakku – Sannan helppo ja gluteeniton pannari

  • 27.08.201915:37
    Omenapaistos

    Omena-kaurapannukakku – maailman paras pannukakku ja omena-kaurapaistos yhdistyivät taivaallisen ihanaksi herkuksi

  • 16.01.201811:57
    Samassa liemessä

    Ricottapannarit