Kahvisarvet marmeladilla
Nämä sarvet leivot nopeasti, sillä ne eivät vaadi kohotusta. Voit vaihtaa täytteen lempimarmeladiisi.
24 kpl
- 240 g voita
- 5 dl vehnäjauhoja
- 2 rkl kidesokeria
- n. 15 g hiivaa
- 1 dl kuohukermaa
Täyte
- n. 2 dl appelsiinimarmeladia
- 1 kananmuna penslaukseen
- raesokeria
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sekoita voi, jauhot ja sokeri murutaikinaksi. Sekoita hiiva ja kerma, lisää taikinaan ja työstä valmiiksi taikinaksi. Työstä taikinaa kevyesti jauhotetulla alustalla.
2. Jaa taikina neljään osaan ja kaulitse pyöreiksi. Ota taikinapyörällä kuusi torttupalaa (sektoria) ympyröistä. Laita jokaiselle sektorille marmeladinokare ja kääri kokoon leveästä päästä aloittaen.
3. Taivuta kääröt sarviksi, laita pellille leivinpaperille ja penslaa vatkatulla munalla. Ripottele päälle raesokeria ja paista uunin keskitasolla n. 10 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa