Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kaarinan savusilakkakakku

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Neljälle

  • 1 Maalahden tai vastaava vuokaleipä
  • 3 savusilakkaa
  • 4 kovaksikeitettyä munaa
  • 1 ½ dl majoneesia
  • ½ dl ruohosipulisilppua

Koristeeksi

  • ½ punainen paprika
  • tillinoksia
  • kurkkuviipaleita

Valmistusohje

1. Perkaa savusilakat ja hienonna ne. Hienonna myös kovaksikeitetyt munat. Leikkaa leipä pitkittäin neljäksi viipaleeksi. Voitele yksi viipale majoneesilla ja laita päälle puolet munahakkeesta ja ruohosipulisilpusta.

2. Voitele seuraava siivu ja laita edellisen päälle majoneesipuoli alaspäin, munahaketta kohti. Voitele tämän päällispuoli majoneesilla ja levitä päälle puolet savusilakasta. Voitele kolmas viipale samalla tavalla ja levitä sille loput savusilakasta.

3. Voitele viimeinen viipale samoin kuin edelliset. Paina hiukan, niin että torttu pysyy kuosissaan. Levitä päälle loput munahakkeesta ja ruohosipulisilppu. Koristele suikaloidulla punaisella paprikalla, kurkkuviipaleilla ja tillinoksilla.

Kaarina-niminen tyttö tarjosi tällaista voileipäkakkua, kun juhli ylioppilaaksi tuloaan. Tämä resepti on neljälle, mutta jos haluat tehdä sitä isommalle joukolle, määrät on helppo tuplata tai triplata.

Lisää aiheesta:

Gluteeniton voileipäkakkuVoitaikinaleivos savulohellaVoileipäkakku maksapasteijalla ja savulihallaKesän voileipäkakkuSuuri voileipäkakkuLänsirannikon lankongit
VoileipäkakkuSuolaiset leivonnaisetLeivonta

Tuoreimmat aiheesta

Voileipäkakku
  • 24.05.202412:39
    Kevään juhlat

    Voileipäkakkusushit

  • 17.05.202314:58
    Kevään juhlat

    Kinkkutäytteinen voileipäkakkurulla

  • 31.05.202113:13
    Kevään juhlat

    Parsa-varhaisperunavoileipäkakku – Pekka Terävän ohje

  • 28.05.202113:31
    Kevään juhlat

    Lohivoileipäkakku – Pekka Terävän ohje lämminsavulohesta

  • 22.05.202012:42
    Hellapoliisi

    Lohivoileipäkakku – Katin nerokas voileipäkakku kääräistään rullalle