Kaalipullat

Lihapullat yhdistettynä ruusukaaleihin on yllättävä yhdistelmä, mutta ne ovat mukavan näköisiä ja makuisia. Tarjoile pastaa lisäkkeenä.

4-6 hengelle

  • 1 paketti pakasteruusukaalia
  • 500 g sekajauhelihaa
  • 1 dl korppujauhoa
  • 2 dl maitoa
  • 2 rkl dijonsinappia
  • 1 rkl tomaattipyreetä
  • korppujauhoja
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Ryöppä ruusukaalit nopeasti vähäsuolaisessa vedessä. Valuta.

2. Turvota korppujauho maidossa 5 minuuttia. Sekoita sitten se ja muut ainekset jauhelihaan ja laita mureketaikina jääkaappiin 10 minuutiksi.

3. Pyöritä isohkoja lihapullia ja paina jokaiseen yksi ruusukaali sisälle, silitä pinta. Kieritä pyörykät korppujauhoissa ja ruskista ne joka puolelta pannulla. Pane jälkikypsymään 200-asteiseen uuniin, kunnes ovat kypsiä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.