Kaalipullat
Lihapullat yhdistettynä ruusukaaleihin on yllättävä yhdistelmä, mutta ne ovat mukavan näköisiä ja makuisia. Tarjoile pastaa lisäkkeenä.
- Ruokavalio: Kananmunaton
4-6 hengelle
- 1 paketti pakasteruusukaalia
- 500 g sekajauhelihaa
- 1 dl korppujauhoa
- 2 dl maitoa
- 2 rkl dijonsinappia
- 1 rkl tomaattipyreetä
- korppujauhoja
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Ryöppä ruusukaalit nopeasti vähäsuolaisessa vedessä. Valuta.
2. Turvota korppujauho maidossa 5 minuuttia. Sekoita sitten se ja muut ainekset jauhelihaan ja laita mureketaikina jääkaappiin 10 minuutiksi.
3. Pyöritä isohkoja lihapullia ja paina jokaiseen yksi ruusukaali sisälle, silitä pinta. Kieritä pyörykät korppujauhoissa ja ruskista ne joka puolelta pannulla. Pane jälkikypsymään 200-asteiseen uuniin, kunnes ovat kypsiä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti