Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kaali-omenapaistos kaura-kookosmurulla

Julkaistu 24.08.2016 10:44

MTV LIFESTYLE

Kaalilla, sipuleilla ja fenkolilla höystetty omenapaistos on suolainen muunnos klassikkojälkiruoasta, jossa omenalohkot kuorrutetaan uunissa kauraseoksella.

Paistos

  • 1 kukkakaali
  • 1 parsakaali
  • 1 fenkoli
  • 2 punasipulia
  • 1 valkosipulin kaikki kynnet
  • 2–3 omenaa
  • 1 rku tuoretta korianteria tai 1–2 tl kuivattua korianteria
  • 1 tl rouhittua mustapippuria
  • 1 tl chilirouhetta tai -lastuja
  • 150 g kookosöljyä (2dl)
  • 4–5 rkl hunajaa
  • 5 dl Myllyn Paras Iso Kaurahiutaleita
  • 1 dl Myllyn Paras Hiivaleipävehnäjauhoja

Lisäksi

  • kauraranskankermaa, mustapippuria tai chiliä

Valmistusohje

Lohko kaalit, fenkoli, sipulit ja yhden valkosipulin kaikki kynnet sekä omenat voideltuun uuninkestävään paistosvuokaan, ripottele sekaan mausteita.

Sulata kookosöljy ja hunaja varovaisesti nestemäiseksi, sekoita tähän hiutaleet ja jauhot. Levitä seos kasvislohkojen päälle.

Kypsennä 200-asteisen uunin alatasolla n. 30 minuuttia kauniin väriseksi tai mikroaaltouunissa n. 10 minuuttia täydellä teholla (800 W).

Tarjoile maustetun ranskankerman kanssa.

Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Lisää aiheesta:

Rukiinen punajuuri-sinihomejuustopiirakkaKaali-omenapaistos kaura-kookosmurullaJuurespannaripihvit paprikarenkaissaHedelmä-jauhelihatäytteiset cannellonitPienet parsakaalipiirakatSalsaava kasvispiirakka
Myllyn ParasLeivontaMakeat leivonnaisetJälkiruoat

Tuoreimmat aiheesta

Myllyn Paras
  • 18.12.201708:09
    Joululaatikot

    Bataattilaatikko

  • 02.12.201609:06
    Jälkiruoat

    Blue Velvet -täytekakku Itsenäisyyspäiväksi

  • 30.11.201609:49
    Jälkiruoat

    Lakritsiset joulukuusipiparit

  • 29.11.201610:58
    Välipalat

    Nyhtökaura-joulutortut

  • 28.11.201612:25
    Jälkiruoat

    Riisipuuro-sekahedelmäkiisseli-triffle