Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Jyväpastalla täytetyt tomaatit vuohenjuustosydämin

Julkaistu 15.08.2014 08:32

Tomaatit muuttuvat täyttämällä näppärästi suussasulaviksi herkuiksi.

  • Ruokavalio: Kasvisruoka

4:lle

  • 8 kpl kiinteää tomaattia

Täyte

  • 1-2 rkl rypsiöljyä + voita
  • 1 punasipuli
  • 1 porkkana suikaleina
  • 4 dl vettä
  • 1 tl kasvisfondia
  • 1 tl rouhittua mustapippuria
  • 2 dl Myllyn Paras Jyväpastaa
  • 1 rkl sitruunamehua
  • tomaattien sisusta
  • ½ dl timjamia
  • 200 g vuohenjuustoa

Valmistusohje

Leikkaa hattu tomaateilta ja koverra sisukset pois varovasti niin, että kuoret jää ehjiksi.

Paista silputtu sipuli ja suikaloitu porkkana öljy-voiseoksessa kasarissa. Lisää vesi, fondi ja pippuria, anna kiehahtaa. Lisää jyväpasta ja tomaattien koverretut sisukset, anna kiehua 5 minuuttia. silppua joukkoon timjamia. Jaa täyte tomaattien sisään, laita jokaisen tomattin keskelle pala vuohenjuustoa ”sydämeksi”. Aseta hatut paikoilleen Paista 225-asteisen uunin keski- tai ylätasolla 15-20 min.

Koristele timjamilla.

Vinkki: Sopii alkuruoaksi tai lisukkeeksi esim. kalalle.

Lisää aiheesta:

KasvisnyytitBulgur-otto hunajapaistettujen juuresten keraHirvipyörykät ja juureskakkuBroileritäytteiset savoijinkaalikääryleet sienten keraKevyet punajuuri-jauhelihapihvitEntrecôte snacks
Täytetyt kasviksetTäytetyt tomaatitMakujaHuomenta SuomiMyllyn ParasPääruoatKasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Täytetyt kasvikset
  • 18.02.201300:00
    Sadonkorjuu

    Täytetyt sipulit

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Täytetyt herkkusienet kahdella tavalla

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Katkaraputäytteiset tomaatit ja paprikat

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Täytetyt punasipulit selleripohjalla

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Täytetyt munakoisorullat