Mainos

Jyväpastalla täytetyt tomaatit vuohenjuustosydämin

Tomaatit muuttuvat täyttämällä näppärästi suussasulaviksi herkuiksi.

4:lle

  • 8 kpl kiinteää tomaattia

Täyte

  • 1-2 rkl rypsiöljyä + voita
  • 1 punasipuli
  • 1 porkkana suikaleina
  • 4 dl vettä
  • 1 tl kasvisfondia
  • 1 tl rouhittua mustapippuria
  • 2 dl Myllyn Paras Jyväpastaa
  • 1 rkl sitruunamehua
  • tomaattien sisusta
  • ½ dl timjamia
  • 200 g vuohenjuustoa

Valmistusohje

Leikkaa hattu tomaateilta ja koverra sisukset pois varovasti niin, että kuoret jää ehjiksi.

Paista silputtu sipuli ja suikaloitu porkkana öljy-voiseoksessa kasarissa. Lisää vesi, fondi ja pippuria, anna kiehahtaa. Lisää jyväpasta ja tomaattien koverretut sisukset, anna kiehua 5 minuuttia. silppua joukkoon timjamia. Jaa täyte tomaattien sisään, laita jokaisen tomattin keskelle pala vuohenjuustoa ”sydämeksi”. Aseta hatut paikoilleen Paista 225-asteisen uunin keski- tai ylätasolla 15-20 min.

Koristele timjamilla.

Vinkki: Sopii alkuruoaksi tai lisukkeeksi esim. kalalle.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja