Juustotäytteiset porsaanleikkeet
Kun kaupassasi on tuoretta porsaanlihaa, pyydä ohuita leikkeitä ja valmista tämä maukas ja helppo arkipäivällinen. Kaada mielellään vuokaan hieman kermaa ja valkoviiniä ja keitä kokoon leikkeiden kanssa uunissa.
Neljälle
- 4 porsaanleikettä
- timjamia
- 1 rasia valkosipulilla maustettua tuorejuustoa
- 1 dl lientä
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.
2. Nuiji leikkeet ohuiksi. Mausta lihat suolalla ja pippurilla, paista pari minuuttia molemmin puolin.
3. Ripottele leikkeiden päälle hieman timjamia, laita päälle tuorejuustoa, kääri rullalle ja kiinnitä hammastikuilla.
4. Laita rullat uunivuokaan, jonka pohjalle kaadat hieman lientä.
5. Paista n. 10-15 minuuttia uunin keskitasolla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa