Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Juustotäytteiset porsaanleikkeet

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Neljälle

  • 4 porsaanleikettä
  • timjamia
  • 1 rasia valkosipulilla maustettua tuorejuustoa
  • 1 dl lientä
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

2. Nuiji leikkeet ohuiksi. Mausta lihat suolalla ja pippurilla, paista pari minuuttia molemmin puolin.

3. Ripottele leikkeiden päälle hieman timjamia, laita päälle tuorejuustoa, kääri rullalle ja kiinnitä hammastikuilla.

4. Laita rullat uunivuokaan, jonka pohjalle kaadat hieman lientä.

5. Paista n. 10-15 minuuttia uunin keskitasolla.

Lisää aiheesta:

Lämmin kurkkuvoileipä kinkullaOliivikyljykset nuudelien keraViisipenninenKyljykset sienikastikkeellaPorsaanfileetä taikinakuoressaKana-pekonirullat
PorsaanleikePääruoatLiharuoka

Kun kaupassasi on tuoretta porsaanlihaa, pyydä ohuita leikkeitä ja valmista tämä maukas ja helppo arkipäivällinen. Kaada mielellään vuokaan hieman kermaa ja valkoviiniä ja keitä kokoon leikkeiden kanssa uunissa.

Tuoreimmat aiheesta

Porsaanleike
  • 05.10.202412:00
    Kalaruoka

    Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan Gordon Bleu -porsaanleike, tonnato-kastiketta ja salvia-pekoni-gnocchipastaa

  • 18.02.201300:00
    Vasikanleike

    Oskarinleike

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Salaattijuustolla täytetyt porsaanleikkeet

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Juustoleikkeet

  • 18.02.201300:00
    Perunamuusi

    Paneerattua porsaanseläkettä paistettujen vihannesten ja perunamuusin kera