Mainos
Mainos

Tarjoile nämä hauraanrapeat nyytit pehmeine täytteineen drinkkipurtavana tai alkuruokana. Ne sopivat myös noutopöytään.

Neljälle

  • 6 arkkia filotaikinaa
  • 150 g fetajuustoa
  • 2 munaa
  • 1 maustemitta valkopippuria
  • salaatinlehtisekoitusta
  • 10 tummaa viinirypälettä

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Murenna feta kulhoon ja sekoita siihen toinen muna. Mausta valkopippurilla.

2. Puolita filoarkit kahtia. Jaa fetatäytettä arkeille, taittele ne paketeiksi ja nosta uunipellille saumakohta alaspäin. Vatkaa toinen muna ja penslaa sillä filonyytit. Paista uunissa noin 20 minuuttia.

3. Asettele salaatinlehdet tarjoiluvadille. Halkaise viinirypäleet ja poista niistä siemenet. Sirottele rypäleet salaatille ja nosta päällimmäiseksi filonyytit.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.