Juustotangot
Julkaistu
Alkupalalautasen reunalle, drinkkipurtavaksi, syötäväksi lihaliemen kanssa.
50 tankoa
- 1 paketti pakastevoitaikinaa
- 100 g juustoraastetta
- 1 muna
Valmistusohje
1. Kauli voitaikinalevyt isommiksi ja leikkaa niistä taikinapyörällä sentinlevyisiä nauhoja. Nosta nauhat leivinpaperilla peitetylle uunipellille ja voitele ne vatkatulla munalla. Sirottele päälle hieman juustoraastetta ja, ota nauhojen päistä kiinni sormilla ja kierrä nauhat kierteelle.
3. Paista juustotankoja uunin keskiosassa noin 10 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka