Juustopaneroidut broilerpihvit

Panerointi kuulostaa hyvältä, mutta entä juustopanerointi? Tätä reseptiä kannattaa ehdottomasti kokeilla.

Ainekset

  • 8 ohutta broilerpihviä
  • ½ dl vehnäjauhoja
  • 2 kananmunaa
  • 100 g jauhettua parmesania
  • 1 dl öljyä paistamiseen
  • 1 dl majoneesia
  • 1 valkosipulinkynsi
  • persiljaa
  • riisiä tai pastaa

Valmistusohje

Pyöräytä broilerpihvit ensin vehnäjauhoissa, sitten rikotuissa kananmunissa ja lopuksi vielä jauhetussa parmesanissa (muukin juusto käy).

Paista pihvit kypsiksi kohtuullisessa määrässä öljyä. Keitä lisäkkeeksi riisiä tai pastaa.

Mausta kastikkeeksi majoneesia valkosipulilla ja persiljalla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.