Juustopaneroidut broilerpihvit
Panerointi kuulostaa hyvältä, mutta entä juustopanerointi? Tätä reseptiä kannattaa ehdottomasti kokeilla.
Ainekset
- 8 ohutta broilerpihviä
- ½ dl vehnäjauhoja
- 2 kananmunaa
- 100 g jauhettua parmesania
- 1 dl öljyä paistamiseen
- 1 dl majoneesia
- 1 valkosipulinkynsi
- persiljaa
- riisiä tai pastaa
Valmistusohje
Pyöräytä broilerpihvit ensin vehnäjauhoissa, sitten rikotuissa kananmunissa ja lopuksi vielä jauhetussa parmesanissa (muukin juusto käy).
Paista pihvit kypsiksi kohtuullisessa määrässä öljyä. Keitä lisäkkeeksi riisiä tai pastaa.
Mausta kastikkeeksi majoneesia valkosipulilla ja persiljalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pika bébét
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti