Juustolaatikko leikkeleillä
Julkaistu
Leipää ja juustoa samassa vuoassa – käytännöllistä ja hyvää. Voit tarjoilla laatikon tomaattisalaatin kanssa leikkeleiden sijaan, jos haluat.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Neljälle-viidelle
- 10-12 viipaletta vaaleaa leipää, paahdettuina
- 300 g emmentaljuustoa, viipaleina
- 3 kananmunaa
- 5 dl maitoa
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Voitele uuninkestävä vuoka. Lado vuorotellen leipää ja juustoa vuokaan.
2. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan. Paista uunin keskitasolla n. 30 minuuttia.
3. Tarjoile maukkaiden leikkeleiden kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan