1. Kuumenna uni 210 asteeseen. Raasta juusto. Voitele vuoka ja sirottele sisäpinta juustoraasteella. Erottele munankeltuaiset ja -valkuaiset. Riko munat siis kahden kulhon yläpuolella ja jaa kumpikin laji omaan kulhoonsa. Lisää valkuaiskulhoon yksi ylimääräinen valkuainen.
2. Kuumenna maito. Sulata voi toisessa kasarissa, sekoita siihen vehnäjauho vatkaten ja kuullota jauhoa hetki ruskistamatta. Ota kattila liedeltä ja kaada sekaan kuuma maito hitaasti, vähän kerrallaan koko ajan vatkaten. Sekoita joukkoon pippuri, kajenne ja muskotti. Nosta kasari takaisin liedelle, kuumenna ja anna kiehua 1 minuutti voimakkaasti vispaten. Ota liedeltä ja anna jäähtyä hieman. Sekoita sitten joukkoon munankeltuaiset yksi kerrallaan. Huom! Seos ei saa olla kiehuvaa, muuten keltuaiset saostuvat heti.
