Juustokakku
Aito amerikkalainen juustokakku paistetaan kahteen kertaan uunissa. Tarjoile lisänä tuoreista marjoista tehtyä sosekastiketta.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
8 palaa
- 18 digestiivikeksiä
- 0,25 dl voisulaa
- 0,75 dl sokeria
- 1 maustemitta muskottia
Täyte
- 2 pkt philadelphiajuustoa
- 2 munaa
- 1 dl sokeria
- 1 sitruunan raastettu kuori
- 3 dl kermaviiliä
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Murenna 16 keksiä pieneksi, sekoita sokerin, muskotin kanssa ja lisää sen verran voisulaa, että saat murumaisen seoksen, jonka voi painella piirasvuokaan. Paista pohjaa 5 minuuttia uunin keskitasolla.
2. Vatkaa juusto pehmeäksi sähkövatkaimella, lisää munat yksi kerrallaan, sitten sokeri ja sitruunan kuoriraaste. Kaada täyte piiraskuoreen, paista 25 minuuttia.
3. Ota vuoka uunista, levitä kermaviili päälle ja murenna viimeiset keksit päälle ja paista vielä 10-15 minuuttia. Jäähdytä ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Paras sienikastike: Helppo suppilovahverokastike Katin ohjeella
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lassaka eli vähähiilihydraattinen lasagne ilman pastaa
-
Taivaallinen omenahillo
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka