Juustokakku
Aito amerikkalainen juustokakku paistetaan kahteen kertaan uunissa. Tarjoile lisänä tuoreista marjoista tehtyä sosekastiketta.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
8 palaa
- 18 digestiivikeksiä
- 0,25 dl voisulaa
- 0,75 dl sokeria
- 1 maustemitta muskottia
Täyte
- 2 pkt philadelphiajuustoa
- 2 munaa
- 1 dl sokeria
- 1 sitruunan raastettu kuori
- 3 dl kermaviiliä
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Murenna 16 keksiä pieneksi, sekoita sokerin, muskotin kanssa ja lisää sen verran voisulaa, että saat murumaisen seoksen, jonka voi painella piirasvuokaan. Paista pohjaa 5 minuuttia uunin keskitasolla.
2. Vatkaa juusto pehmeäksi sähkövatkaimella, lisää munat yksi kerrallaan, sitten sokeri ja sitruunan kuoriraaste. Kaada täyte piiraskuoreen, paista 25 minuuttia.
3. Ota vuoka uunista, levitä kermaviili päälle ja murenna viimeiset keksit päälle ja paista vielä 10-15 minuuttia. Jäähdytä ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka