Mainos
Mainos

Herkullinen juustoinen siskonmakkarakeitto maistuu takuulla jokaiselle. Viimeistele keitto hienonnetulla persilijalla.

Ainekset

  • 1 l perunoita kuutioituna
  • 3 dl porkkanoita viipaloituna
  • 2 dl purjoa viipaloituna
  • n. 2 rkl öljyä
  • 0,5 dl tomaattipyreetä
  • 1 prk (400 g) tomaattimurskaa
  • 1,5 l vettä
  • 2 kasvisliemikuutiota
  • 1 pkt (400 g) siskonmakkaroita
  • 0,25 pkt Koskenlaskija-juustoa
  • 1 dl persiljaa

Valmistusohje

Kuullota perunat, porkkanat ja purjo öljyssä kiiltäviksi. Sekoita joukkoon tomaattipyree ja kuumenna hetki. Kaada sekaan tomaattimurska ja vesi. Mausta kasvisliemellä ja anna keiton kiehua, kunnes juurekset hieman pehmenevät. Lisää lopuksi joukkoon puristetut siskonmakkarapallot ja juusto. Anna keiton kiehua vielä noin 5 minuuttia ja hienonna pinnalle persiljaa.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.