Juustoinen siskonmakkarakeitto
Julkaistu
Herkullinen juustoinen siskonmakkarakeitto maistuu takuulla jokaiselle. Viimeistele keitto hienonnetulla persilijalla.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Ainekset
- 1 l perunoita kuutioituna
- 3 dl porkkanoita viipaloituna
- 2 dl purjoa viipaloituna
- n. 2 rkl öljyä
- 0,5 dl tomaattipyreetä
- 1 prk (400 g) tomaattimurskaa
- 1,5 l vettä
- 2 kasvisliemikuutiota
- 1 pkt (400 g) siskonmakkaroita
- 0,25 pkt Koskenlaskija-juustoa
- 1 dl persiljaa
Valmistusohje
Kuullota perunat, porkkanat ja purjo öljyssä kiiltäviksi. Sekoita joukkoon tomaattipyree ja kuumenna hetki. Kaada sekaan tomaattimurska ja vesi. Mausta kasvisliemellä ja anna keiton kiehua, kunnes juurekset hieman pehmenevät. Lisää lopuksi joukkoon puristetut siskonmakkarapallot ja juusto. Anna keiton kiehua vielä noin 5 minuuttia ja hienonna pinnalle persiljaa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan