Juustoinen siskonmakkarakeitto
Julkaistu
Herkullinen juustoinen siskonmakkarakeitto maistuu takuulla jokaiselle. Viimeistele keitto hienonnetulla persilijalla.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Ainekset
- 1 l perunoita kuutioituna
- 3 dl porkkanoita viipaloituna
- 2 dl purjoa viipaloituna
- n. 2 rkl öljyä
- 0,5 dl tomaattipyreetä
- 1 prk (400 g) tomaattimurskaa
- 1,5 l vettä
- 2 kasvisliemikuutiota
- 1 pkt (400 g) siskonmakkaroita
- 0,25 pkt Koskenlaskija-juustoa
- 1 dl persiljaa
Valmistusohje
Kuullota perunat, porkkanat ja purjo öljyssä kiiltäviksi. Sekoita joukkoon tomaattipyree ja kuumenna hetki. Kaada sekaan tomaattimurska ja vesi. Mausta kasvisliemellä ja anna keiton kiehua, kunnes juurekset hieman pehmenevät. Lisää lopuksi joukkoon puristetut siskonmakkarapallot ja juusto. Anna keiton kiehua vielä noin 5 minuuttia ja hienonna pinnalle persiljaa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Paras sienikastike: Helppo suppilovahverokastike Katin ohjeella
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Harri Syrjäsen kantarelli-pekonipasta
-
Taivaallinen omenahillo
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Jäädytetty Nutella-juustokakku
-
Lassaka eli vähähiilihydraattinen lasagne ilman pastaa
-
Vappu Pimiän minestronekeitto