Juustoinen sienikeitto
Julkaistu
Sulatejuustolla ja etikalla maustettu sienikeitto vie kielen mennessään!
Ainekset
- 2 rkl öljyä
- 1 sipuli
- 200 g herkkusieniä
- 8 dl vettä
- lihaliemikuutio
- ¾ dl ohrakasta
- 1 pkt Koskenlaskija-sulatejuustoa
- 2 rkl Modenan Herttuan balsamiviinietikkaa
- mustapippuria
Valmistusohje
Hienonna sipuli ja viipaloi herkkusienet. Kuullota sipuli ja herkkusienet öljyssä. Lisää vesi ja lihaliemikuutio. Kuumenna kiehuvaksi ja suurusta keitto ohrakkalla. Liuota ohrakas pieneen määrään kylmää vettä.
Anna keiton kiehua 3 minuuttia ja lisää joukkoon kuutioitu sulatejuusto. Mausta keitto Modenan balsamietikalla ja mustapippurilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Harri Syrjäsen vodkapasta