Juustoinen sienikeitto
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5671336/landscape16_9/468/263/871d50698e56b927763ae6a8d875352b/pG/577936-7949.jpg)
Julkaistu
Sulatejuustolla ja etikalla maustettu sienikeitto vie kielen mennessään!
Ainekset
- 2 rkl öljyä
- 1 sipuli
- 200 g herkkusieniä
- 8 dl vettä
- lihaliemikuutio
- ¾ dl ohrakasta
- 1 pkt Koskenlaskija-sulatejuustoa
- 2 rkl Modenan Herttuan balsamiviinietikkaa
- mustapippuria
Valmistusohje
Hienonna sipuli ja viipaloi herkkusienet. Kuullota sipuli ja herkkusienet öljyssä. Lisää vesi ja lihaliemikuutio. Kuumenna kiehuvaksi ja suurusta keitto ohrakkalla. Liuota ohrakas pieneen määrään kylmää vettä.
Anna keiton kiehua 3 minuuttia ja lisää joukkoon kuutioitu sulatejuusto. Mausta keitto Modenan balsamietikalla ja mustapippurilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Meksikolainen papukeitto
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pinaattiletut ja nokkosletut – itse tehdyt voittavat kaupan versiot mennen tullen!
-
Harri Syrjäsen inkiväärishotti