Juustogratinoitu paprikabroileri

Jos olet kiireinen tämä ruoka valmistuu nopeammin broilerin fileistä kuin koipireisistä. Paprikan voi laittaa mukaan uuniin, jos haluat sen lämpimänä.

Kahdelle

  • 4 broilerinreittä
  • rakuunaa
  • 2 dl juustoraastetta
  • 2 annosta perunasosetta
  • paprikajauhetta
  • 1 munankeltuainen
  • 2 paprikaa pilkottuna
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna uni 250 asteeseen. Mausta broilerinpalat suolalla, pippurilla ja rakuunalla. Paista niitä hitaasti kummaltakin puolelta pannulla, noin 30 minuuttia. Aseta ne tammilankulle tai uunivadille.

2. Mausta muusi paprikalla, sekoita joukkoon keltuainen ja pursota tai lusikoi nokareita broilerin vierelle.

3. Ripota juustoraaste broilerin päälle ja gratinoi, kunnes juusto on sulanut. Tarjoile paprikasilpun kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää jälleen suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Kolmen päivän vierailun aikana kokeillaan rohkeasti uusia raaka-aineita, opitaan maistamaan erilaisia makuja ja haastetaan vanhoja tottumuksia. Kyytiä saavat niin pakastepizzat, sokerikoukut kuin ruokahävikkiongelmat ja tilalle tulevat monipuoliset, värikkäät annokset sekä suunnitelmallisuus. Luvassa on iloista yhdessä tekemistä ja tärkeitä oivalluksia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja