Juustogratinoitu paprikabroileri
Jos olet kiireinen tämä ruoka valmistuu nopeammin broilerin fileistä kuin koipireisistä. Paprikan voi laittaa mukaan uuniin, jos haluat sen lämpimänä.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Kahdelle
- 4 broilerinreittä
- rakuunaa
- 2 dl juustoraastetta
- 2 annosta perunasosetta
- paprikajauhetta
- 1 munankeltuainen
- 2 paprikaa pilkottuna
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Kuumenna uni 250 asteeseen. Mausta broilerinpalat suolalla, pippurilla ja rakuunalla. Paista niitä hitaasti kummaltakin puolelta pannulla, noin 30 minuuttia. Aseta ne tammilankulle tai uunivadille.
2. Mausta muusi paprikalla, sekoita joukkoon keltuainen ja pursota tai lusikoi nokareita broilerin vierelle.
3. Ripota juustoraaste broilerin päälle ja gratinoi, kunnes juusto on sulanut. Tarjoile paprikasilpun kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa