Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Grillibroileri ja kermakeitetty salaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Salaatinlehdet saavat pehmetä kermassa vain hippusen, niitä ei pidä keittää kauempaa. Kokeile ihmeessä kermassa keitettyä salaattia myös lohen kanssa, se kannattaa.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton

Neljälle

  • 8 broilerin rintaleikettä luineen
  • suolaa ja valkopippuria
  • 2 rkl rypsiöljyä

Kermassa keitetty salaatti

  • 2 rkl voita
  • 500 g salaattisekoitusta
  • 3 dl kermaa
  • 1 maustemitta muskottiraastetta

Valmistusohje

1. Penslaa leikkeet öljyllä ja mausta ne suolalla ja pippurilla. Paista tai grillaa leikkeet. Aloita paistamalla luiselta puolelta noin 6 minuuttia. Käännä ja paista lihapuolta yhtä kauan. Pistä lihan paksuimpaan kohtaan ja tarkista kypsyys: lihanesteen on oltava kirkasta ja läpinäkyvää. Siirrä leikkeet sivuun ja pidä lämpimänä.

2. Sulata voi kasarissa. Lisää salaatinlehdet ja kääntele ne voissa. Kaada kermaa päälle ja kiehauta. Mausta suolalla, pippurilla ja muskottiraasteella.

3. Jaa kermasalaatit lämpimille lautasille ja nosta broilerileikkeet päälle. Tarjoile heti.

Lisää aiheesta:

BroilerigratiiniMausteinen broileri tomaattien kanssaSitruunalla täytetty broileriPaistettua ankanrintaa siiderikastikkeellaKananmaksa-kaprissalaattiKyljykset sienikastikkeella
KanasalaattiKananmunatonGluteenitonPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kanasalaatti
  • 06.06.202414:04
    Kasvissalaatti

    Pippa Laukan rautainen lounassalaatti

  • 21.02.202312:42
    Nopeat ja helpot

    Helppo kanasalaatti

  • 26.10.202016:00
    Nopeat ja helpot

    Elämäsi paras kanasalaatti – ruokabloggaajan ylistetty resepti

  • 18.02.201300:00
    Salaatit

    Jouluinen kanasalaatti

  • 18.02.201300:00
    Kinkkusalaatti

    Kolme hyvää salaattia