1. Pese munakoiso ja leikkaa se pitkittäin puolen sentin siivuiksi, sirottele niiden päälle 1 rkl suolaa ja anna niiden vetäytyä puolituntia. Huuhtele viipaleet runsaassa vedessä. Keitä ne pehmeiksi vedessä, johon on lisätty 1 rkl öljyä. Nosta munakoisot vedestä ja valuta. Keitä kaalinlehdet pehmeiksi samassa keitinliemessä, vain pari minuuttia. Jäähdytä ne heti kylmässä vedessä ja taputtele varovasti kuiviksi talouspaperilla. Säästä keitinliemi ja vahvista sitä vihannesliemikuutiolla.
2. Voitele uunivuoka oliiviöljyllä. Aseta kaalinlehti vuoan pohjalle, sirottele kerros juustoraastetta sen päälle, sitten munakoisoa, juustoraastetta ja kaalinlehti ja juustoa kerroksittain. Ripauta suolaa kerrosten väliin. Ylin kerros pitää olla juustoa. Näin pitkälle ruoan voi valmistella etukäteen, mielellään jo päivää aikaisemmin. Ota vuoka esiin jääkaapista hyvissä ajoin, niin se lämpenee helpommin.
