Juustogratinoidut broilerinpalat
Jotta tämä ruoka onnistuisi parhaalla mahdollisella tavalla, vaaditaan voimakkaanmakuista juustoa, joka sulaa hyvin. Keitetty riisi ja tulinen tomaattikastike sopivat hyvin lisäksi.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Neljälle
- 4 suurta broilerinpalaa
- 2 rkl jauhoa
- suolaa ja valkopippuria
- 2 rkl sitruunamehua
- 50 g juustoraastetta
- ½ dl persiljasilppua
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kuivaa broilerinpalat ja ripottele pinnalle jauhoa. Laita osat voideltuun uunivuokaan ja sirottele suolaa ja pippuria päälle. Purista lihojen päälle sitruunamehu ja ripottele lopuksi juustoraaste.
2. Gratinoi ruokaa unissa 30 minuuttia. Tarkista tikulla pistämällä, että broileri on läpikypsä; lihaneste on silloin kirkasta ja läpinäkyvää. Ripottele pinnalle persiljasilppu.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan