Juusto- ja oliivitäytteiset lehtipihvit

Miten hyvää ja helppoa ruokaa ovatkaan lehtipihvit. Tässä tulee täytetty muunnelma, jolloin arkiruoka muuttuukin juhla-ateriaksi. Esimerkiksi keitetty tagliatelle sopii hyvin lisäkkeeksi.

Neljälle

  • 4 viipaletta lehtipihviä à 90 g
  • 4 viipaletta cheddar-juustoa
  • 2 tomaattia
  • 100 g tuoretta pinaattia
  • 20 mustaa oliivia
  • mustapippuria
  • 1 tl valkosipulijauhetta
  • suolaa ja valkopippuria
  • voita paistamiseen

Tarjoiluun

  • keitettyä tagliatellea

Valmistusohje

1. Jaa tomaatit lohkoiksi ja puhdista pinaatti, poista paksut lehtiruodit, revi isot lehdet pienemmiksi. Poista kivet oliiveista.

2. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Mausta lehtipihvit mustapippurilla myllystä, suolalla, valkopippurilla ja valkosipulijauheella. Paista pihvit pannulla kauniinvärisiksi.

3. Aseta cheddarviipale jokaiselle pihvinpuolikkaalle, Jaa pinaatti, tomaatit ja oliivit päälle. Käännä pihvin täyttämätön puoli täytteen päälle ja kiinnitä cocktailtikuilla. Kuumenna pihvejä uunissa 10 minuuttia. Tarjoa juuri keitetyn tagliatellen kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.