Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Juureslaatikko

Julkaistu 25.11.2016 08:04

MTV LIFESTYLE

Valmista juureksista maistuva vegaaninen joululaatikko kotitalousopettaja Arja Elina Laineen ohjeella.

  • Ruokavalio: Vegaaninen, Kasvisruoka

Ainekset

  • 2 punajuurta
  • 2 porkkanaa
  • 1 palsternakka
  • 1 selleri
  • 2 punasipulia
  • 4–5 valkosipulinkynttä
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • 3 rkl siirappia
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl rouhittua mustapippuria
  • 2 dl Myllyn Paras Tumma Mannasuurimoita
  • 1-2 dl saksanpähkinöitä
  • 3 dl omenatuoremehua
  • 3 dl kasvislientä (3 dl vettä + 1 rkl kasvisfondia)
  • 150 g kasvisrasvajuustoa

Voiteluun

  • 2 rkl rypsiöljyä

Pinnalle

  • 1 pkt Myllyn Paras Torttutaikinalevyjä (500 g)

Valmistusohje

2                 punajuurta

2                       porkkanaa

1                       palsternakka

1                       selleri

2                       punasipulia

4–5                  valkosipulinkynttä

3        rkl          rypsiöljyä

3        rkl          siirappia

1           tl          suolaa

1           tl          rouhittua mustapippuria

2         dl          Myllyn Paras Tumma Mannasuurimoita

1-2      dl          saksanpähkinöitä

3          dl          omenatuoremehua

3          dl          kasvislientä (3 dl vettä + 1 rkl kasvisfondia)

150      g          kasvisrasvajuustoa

Voiteluun:

2      rkl       rypsiöljyä

Pinnalle:

1    pkt       Myllyn Paras Torttutaikinalevyjä (500 g)

Lisää aiheesta:

Villiyrtit: Emmin villiyrttipiirakkaJoulusilliKatkarapu- ja kaprispäällysteiset uudet perunatVohvelit kinkkutäytteelläSitruunalammasBroileri-biryani
Myllyn ParasVegaaninenLisäkeruoatKasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Myllyn Paras
  • 18.12.201708:09
    Joululaatikot

    Bataattilaatikko

  • 02.12.201609:06
    Jälkiruoat

    Blue Velvet -täytekakku Itsenäisyyspäiväksi

  • 30.11.201609:49
    Jälkiruoat

    Lakritsiset joulukuusipiparit

  • 29.11.201610:58
    Välipalat

    Nyhtökaura-joulutortut

  • 28.11.201612:25
    Jälkiruoat

    Riisipuuro-sekahedelmäkiisseli-triffle