Mainos

Juureslaatikko

Juureslaatikko_1479797211

Valmista juureksista maistuva vegaaninen joululaatikko kotitalousopettaja Arja Elina Laineen ohjeella.

Ainekset

  • 2 punajuurta
  • 2 porkkanaa
  • 1 palsternakka
  • 1 selleri
  • 2 punasipulia
  • 4–5 valkosipulinkynttä
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • 3 rkl siirappia
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl rouhittua mustapippuria
  • 2 dl Myllyn Paras Tumma Mannasuurimoita
  • 1-2 dl saksanpähkinöitä
  • 3 dl omenatuoremehua
  • 3 dl kasvislientä (3 dl vettä + 1 rkl kasvisfondia)
  • 150 g kasvisrasvajuustoa

Voiteluun

  • 2 rkl rypsiöljyä

Pinnalle

  • 1 pkt Myllyn Paras Torttutaikinalevyjä (500 g)

Valmistusohje

2                 punajuurta

2                       porkkanaa

1                       palsternakka

1                       selleri

2                       punasipulia

4–5                  valkosipulinkynttä

3        rkl          rypsiöljyä

3        rkl          siirappia

1           tl          suolaa

1           tl          rouhittua mustapippuria

2         dl          Myllyn Paras Tumma Mannasuurimoita

1-2      dl          saksanpähkinöitä

3          dl          omenatuoremehua

3          dl          kasvislientä (3 dl vettä + 1 rkl kasvisfondia)

150      g          kasvisrasvajuustoa

Voiteluun:

2      rkl       rypsiöljyä

Pinnalle:

1    pkt       Myllyn Paras Torttutaikinalevyjä (500 g)

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.