Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Juopunut spaghetti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

4 hengelle

  • 454 g spaghettia
  • 3-4 sardellifilettä, pilkottuna
  • 2 lasillista punaviiniä
  • 1/2 kuppia raastettua pecorino-juustoa
  • pieni nippu persiljaa, hyvin silputtuna
  • 4 ruokalusikallista neitsytoliiviöljyä
  • 2 valkosipulinkynttä, hyvin pilkottuna
  • 3 kuivattua chilipippuria, murskattuna
  • suolaa maustamiseen

Valmistusohje

Mutta spaghetti ja punaviini yhdessä, ah, eikö se ole jotain!

- Kiehauta suolattu vesi isossa kattilassa. Lisää spaghetti ja keitä 7 - 8 minuuttia.

- Lämmitä neitsytoliiviöljy isossa kastikepannussa. Lisää valkosipuli, pilkotut sardellit sekä chilit ja keitä 2 - 3 minuutin ajan.

- Nosta melkein-al-dente -vaiheessaan oleva spaghetti kattilasta ja laita se pannulle jatkamaan kypsymistään. Sekoita hyvin.

- Kaada punaviini ja anna imeytyä spaghettiin kunnes pasta on valmis.

- Lisää silputtu persilja ja raastettu pecorino-juusto. Sekoita hyvin.

- Poista lämmöltä ja tarjoile heti.

Tämä resepti todistaa, että maistuva ateria voi olla hyvinkin vaivaton valmistaa. Täytyy vain tietää, mitkä ainekset sopivat yhteen, joskus jopa puoli kahteen, jos pikkutunneille asti mennään, hih.

Lisää aiheesta:

Kalmareita, putkipastaa ja kastikettaMeribassia Maxin tapaanPunajuuririsottoa tryffeliöljyn kanssaPapu-pastakeittoValkosipulispaghettiaIsoäiti Marian spaghetti puttanesca
KalapastaPääruoatPastat ja nuudelit

Tuoreimmat aiheesta

Kalapasta
  • 18.02.201300:00
    Pastat ja nuudelit

    Anjovis-parsakaali-rusinaspagetti

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Spagetti Svedese

  • 18.02.201300:00
    Pastat ja nuudelit

    Sardiini-tomaattipasta

  • 18.02.201300:00
    Parsaviikot

    Pastaa venäläisellä kaviaarilla

  • 18.02.201300:00
    Pastat ja nuudelit

    Anjovispasta pinaatin, kerman ja valkosipulin kera