Mainos
Mainos

Joulukinkun kuorrutus – helppo ja perinteinen ohje

Kinkun kuorrutus valmistuu helposti näillä ammattilaisen ohjeilla. Joulukinkun kuorrutusta varten tarvitset sinappia, munankeltuaisen ja korppujauhoja.

Yhteen kinkkuun

  • 1 munankeltuainen
  • 2 dl sinappia
  • (2 tl sokeria)
  • korppujauhoa

Valmistusohje

Kinkun kuorrutus valmistuu helposti näin:

1. Leikkaa kinkusta pois kamara, mutta jätä vähän rasvaa pinnalle. Kuivaa kinkun pinta puhtaalla pyyhkeellä tai talouspaperilla, niin kuorrutus tarttuu paremmin.

2. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Sekoita yhteen munankeltuainen, sinappi ja halutessasi sokeri ja levitä seos tasaisesti kinkun pintaan.

3. Siivilöi pinnalle korppujauhoa ja taputtele sitä kinkun sinappipintaan. Kuorruta uunissa 10 minuuttia tai kunnes kuorrutus on hyvän värinen. Vahdi ja varo polttamasta.


Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja