Jogurttipannacotta
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- 2,5 dl maitoa
- 110 g sokeria
- ½ sitruunankuori
- 4 dl luonnonjogurttia
- 1 dl kermaa
- 4 liivakkoa
Valmistusohje
Laita liivakot likoamaan kylmään veteen. Lämmitä kattilassa maito ja sokeri, niin että sokeri liukenee. Lisää mukaan raastettua sitruunankuorta ja liotetut liivakot. Sekoita niin että liivakot sulavat tasaisesti. Siivilöi massa. Lisää joukkoon kerma ja jogurtti koko ajan sekoittaen. Laita annos laseihin tai muotteihin ja nosta jääkaappiin hyytymään.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan