Jogurttipannacotta

Ainekset

  • 2,5 dl maitoa
  • 110 g sokeria
  • ½ sitruunankuori
  • 4 dl luonnonjogurttia
  • 1 dl kermaa
  • 4 liivakkoa

Valmistusohje

Laita liivakot likoamaan kylmään veteen. Lämmitä kattilassa maito ja sokeri, niin että sokeri liukenee. Lisää mukaan raastettua sitruunankuorta ja liotetut liivakot. Sekoita niin että liivakot sulavat tasaisesti. Siivilöi massa. Lisää joukkoon kerma ja jogurtti koko ajan sekoittaen. Laita annos laseihin tai muotteihin ja nosta jääkaappiin hyytymään.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja