Jogurttipannacotta

Ainekset

  • 2,5 dl maitoa
  • 110 g sokeria
  • ½ sitruunankuori
  • 4 dl luonnonjogurttia
  • 1 dl kermaa
  • 4 liivakkoa

Valmistusohje

Laita liivakot likoamaan kylmään veteen. Lämmitä kattilassa maito ja sokeri, niin että sokeri liukenee. Lisää mukaan raastettua sitruunankuorta ja liotetut liivakot. Sekoita niin että liivakot sulavat tasaisesti. Siivilöi massa. Lisää joukkoon kerma ja jogurtti koko ajan sekoittaen. Laita annos laseihin tai muotteihin ja nosta jääkaappiin hyytymään.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!