Jauhelihatäytteiset cannellonit
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5670150/landscape16_9/515/290/77952d86bb2305c2eb2d4e87839832e4/Xv/933729-4124.jpg)
Herkullinen pastaruoka, joka lisäksi näyttää hyvältä.
Neljälle
- 250 g cannelloni
Täyte
- 1 sipuli silputtuna
- 1 valkosipulinkynsi silputtuna
- 400 g sikajauhelihaa
- 2 rkl tomaattipyreetä
- 1 tl oreganoa
- ½ tl timjamia
- 1 pkt pakastepinaattia
- 100 g juustoraastetta
- 1,5 dl lihalientä
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Keitä pastaputket kypsiksi vähäsuolaisessa vedessä. Valuta.
2. Kuullota sipuli- ja valkosipulisilppua kevyesti öljyssä padassa. Lisää jauheliha ja muut täytteen ainekset. Keitä 20 minuuttia.
3. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sulata pinaattisilppu ja purista pois nestettä. Sekoita pinaatti sekä 1/3 juustoraasteesta jauhelihaseokseen. Täytä pastaputket tällä seoksella ja aseta ne voideltuun uunivuokaan tiheästi. Ripota päälle loppu juustoraaste ja muutama nokare voita ja paista uunin keskitasolla 30 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka