Jauhelihatäytteiset cannellonit
Herkullinen pastaruoka, joka lisäksi näyttää hyvältä.
Neljälle
- 250 g cannelloni
Täyte
- 1 sipuli silputtuna
- 1 valkosipulinkynsi silputtuna
- 400 g sikajauhelihaa
- 2 rkl tomaattipyreetä
- 1 tl oreganoa
- ½ tl timjamia
- 1 pkt pakastepinaattia
- 100 g juustoraastetta
- 1,5 dl lihalientä
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Keitä pastaputket kypsiksi vähäsuolaisessa vedessä. Valuta.
2. Kuullota sipuli- ja valkosipulisilppua kevyesti öljyssä padassa. Lisää jauheliha ja muut täytteen ainekset. Keitä 20 minuuttia.
3. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sulata pinaattisilppu ja purista pois nestettä. Sekoita pinaatti sekä 1/3 juustoraasteesta jauhelihaseokseen. Täytä pastaputket tällä seoksella ja aseta ne voideltuun uunivuokaan tiheästi. Ripota päälle loppu juustoraaste ja muutama nokare voita ja paista uunin keskitasolla 30 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje