Herkullinen pastaruoka, joka lisäksi näyttää hyvältä.
Neljälle
- 250 g cannelloni
Täyte
- 1 sipuli silputtuna
- 1 valkosipulinkynsi silputtuna
- 400 g sikajauhelihaa
- 2 rkl tomaattipyreetä
- 1 tl oreganoa
- ½ tl timjamia
- 1 pkt pakastepinaattia
- 100 g juustoraastetta
- 1,5 dl lihalientä
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Keitä pastaputket kypsiksi vähäsuolaisessa vedessä. Valuta.
2. Kuullota sipuli- ja valkosipulisilppua kevyesti öljyssä padassa. Lisää jauheliha ja muut täytteen ainekset. Keitä 20 minuuttia.
3. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sulata pinaattisilppu ja purista pois nestettä. Sekoita pinaatti sekä 1/3 juustoraasteesta jauhelihaseokseen. Täytä pastaputket tällä seoksella ja aseta ne voideltuun uunivuokaan tiheästi. Ripota päälle loppu juustoraaste ja muutama nokare voita ja paista uunin keskitasolla 30 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.