Jauhelihatäytteiset cannellonit

Herkullinen pastaruoka, joka lisäksi näyttää hyvältä.

Neljälle

  • 250 g cannelloni

Täyte

  • 1 sipuli silputtuna
  • 1 valkosipulinkynsi silputtuna
  • 400 g sikajauhelihaa
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 1 tl oreganoa
  • ½ tl timjamia
  • 1 pkt pakastepinaattia
  • 100 g juustoraastetta
  • 1,5 dl lihalientä
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Keitä pastaputket kypsiksi vähäsuolaisessa vedessä. Valuta.

2. Kuullota sipuli- ja valkosipulisilppua kevyesti öljyssä padassa. Lisää jauheliha ja muut täytteen ainekset. Keitä 20 minuuttia.

3. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sulata pinaattisilppu ja purista pois nestettä. Sekoita pinaatti sekä 1/3 juustoraasteesta jauhelihaseokseen. Täytä pastaputket tällä seoksella ja aseta ne voideltuun uunivuokaan tiheästi. Ripota päälle loppu juustoraaste ja muutama nokare voita ja paista uunin keskitasolla 30 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!